Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Ramon Humet i Benet Casablancas al Japó amb el Kandinsky

Benet Casablancas i Ramón Humet veuràn estrenades les seves darreres obres pel Trío Kandinsky en la seva gira pel Japó.

Benet Casablancas realitzarà una master-class sobre la seva música a l'Irino Institute for Music de Tokio el dia 7 de desembre de 2009, a la que seguirà el dia 8 una conferència i un concert sobre el tema de "El humor en la música" a la seu de l'Institut Cervantes de Tokio, comença així la tournée per Japó que durà la música de l'autor català a diverses ciutats japoneses, i que inclou també diverses conferències a Nagoya i Osaka. Aquestes activitats estàn patrocinades per l'Institut Cervantes, la Company Bene, l'Institut Ramón Llull i el Centre Català de Kansai.

Durant la gira, que conclourà el 13 de desembre, tindrà lloc l'estrena a Japó de l'Haiku per a violí, violoncel i piano, els 'Tres Haiku' per a piano sol i el 'Movimiento para trio', pels membres del Trio Kandinsky.

Así mismo,se realizará el estreno absoluto del Trío "Pètals" de Ramón Humet, obra para violín, cello y piano, encargo del mismo Trío Kandinsky financiado con fondos del Consejo Nacional de la Cultura (CoNCA) de la Generalitat de Cataluña.

Los conciertos tendrán lugar en el Auditorio Koen-dori Classics de Tokyo el 10 de diciembre, el prestigioso Munetsugu Hall de Nagoya el 11 de diciembre, y el Kunitachi College of Music de Tokyo el 12 de diciembre.

La obra -que es la primera de una serie de obras para trío con piano que el autor tiene previsto escribir los próximos años- se basa en el haiku 'Larga noche de invierno: / caen pétalos de ciruelo /y, finalmente, la luna en el oeste.'

Compartir: