Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Gènesi i presentació multimèdia de l’òpera Hypermusic Prologue

Els models de Randall-Sundrum d’unificació de les forces fonamentals mitjançant una cinquena dimensió espacial, exposats al gran públic en el llibre de Lisa Randall Warped Passages, són a la base d’aquest projecte singular d’intercomunicació entre ciència, música i art.

L’estreta col·laboració entre compositor i llibretista ha fet d’Hypermusic Prologue una genuïna exploració musical de models físics que intenten descriure i/o explicar la realitat última de la matèria. La combinació de la veu, els instruments, les tècniques electròniques en temps real i una escenografia tornassolada i vibrant, estableix una correspondència metafòrica entre espais físics imaginats i el món sonor de la creació musical, i fa possible que, com a públic, compartim amb la Soprano -física/compositora- l’emocionant aventura d’anar a la recerca i descobrir un nou i sorprenent univers.

La presentació de l'òpera tindrà lloc el dimecres 25 de novembre de 2009 a les 13h. a l'Antiga Sala de Graus de la Facultat de Física U.B.

Compartir: