Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Dates de l'XIè Curs Internacional Ensemble XXI

El XI Curso Internacional Ensemble XXI se celebrarà del 10 al 16 de juliol a la Casa-Santuari de San Josep de Calasanz de Peralta de la Sal (Osca). Onze professors de reconegut prestigi instruiran durant tota la setmana als alumnes. Explicaran a més amb el suport de dos monitors especialistes en activitats de temps lliure. El curs està compost per classes individuals, concerts, música de cambra, orquestra de corda i activitats d'animació. Es divideix en dos nivells: el nivell A va dirigit a alumnes amb un nivell mitjà i Superior i té un cost de 465€, i el B, per a aquells amb un nivell elemental (415€). Els preus inclouen classes, allotjament en pensió completa i activitats de temps lliure. [...] Aquests són els professors que impartiran el curs:
  • Ane Matxain, amb el violí. Primer Premi del Conservatori de París i Concertino de l'Orquestra Nacional d'Espanya.
  • Alejandro Garrido, amb la viola. Primer Premi del Conservatori de París i Membre de la Mahler Chamber Orchestra, Orquestra de Cadaqués i Ensemble Intercontemparain.
  • Juan Pérez de Albéniz, al violoncel. Està graduat pel Conservatori de Àmsterdam i és membre de l'Orquestra de Cadaqués i del grup instrumental “La tempestat”.
  • Luis Cojal, amb el contrabaix. Guanyador del Premi Nacional de Cuba “Amadeo Roldán” i és Catedràtic del Conservatori del Liceu i Professor del Curs Internacional de Capbreton (França).
  • Mª Eugenia Boix, instruirà en cant. Graduada pel Conservatori Superior de Música de Salamanca i té un Postgrau en la I.S.M.O.C. És a més, primer Premi en el Concurs-Beques Montserrat Caballé i ha ofert recitals en importants festivals d'Espanya, Alemanya, Portugal i Regne Unit.
  • Irene Alfageme, pianista acompanyant de cant. És diplomada per Royal Academy of Music de Londres, Haute Ecole de Musiqui de Ginebra i pel Conservatori Superior de Música de Salamanca. Ha estat premiada en els Concursos Internacionals: Ciutat de Sant Sebastià, Pedro Boti, Janet Duff Prize i Monserrat Alavedra.
  • Miguel Angel Angulo, amb la flauta. És Catedràtic de el “Musikene” de Sant Sebastià i flauta solista de l'Orquestra Nacional d'Espanya.
  • José Martínez Colomina, a la trompeta, té el Premi d'Honor pel Conservatori Superior de Castelló, on exerceix la docència, i té a més, el Premi “Selmer” de París.
  • Ona Cardona al clarinet. Graduada amb honors per la Guildhall School of Music i primer Premi del Royal College de Londres. És professora del Conservatori Superior de les Illes Balears.
  • Letizia Guerra, a la guitarra. És graduada “Cum laude” pel Conservatori de Pesqués (Itàlia) i “Solistendiplom” pel Conservatori Superior de Basilea (Suïssa).
  • José Antonio Chic, a la guitarra. Editor, compositor i director de l’Ensemble XXI, Chic és “Solistendiplom” pel Conservatori Superior de Basilea (Suïssa)
Per a més informació i inscripcions, visitar la web de Ensemble XXI Font: radiohuesca.com
ttp://www.ensemblexxi.com/
Compartir: