Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

18è Dia del graller a Vilafranca

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Vilafranca el ja tradicional Dia del Graller. En la celebració d’enguany, que suposarà la 18a edició d’aquest esdeveniment organitzat per la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, podrem comptar el dissabte dia 16 amb la presència dels Ganxets, que oferiran un concert-ball a la plaça de Santa Maria, i on aprofitaran per presentar el volum de repertori per a gralla Músiques del Temps II, que Tritó va publicar a finals de l'any passat.

Els actes centrals però es celebraran el diumenge dia 17, els quals començaran amb una cercavila de totes les 25 colles de grallers participants, i finalitzarà amb el ja clàssic concert de tots els grups assistents a la plaça de l’Ajuntament.

Durant tot el matí, i a la mateixa plaça, hi haurá la tradicional fira de luthiers, constructors, artesans i llibreters, en la qual l’editorial Tritó hi tindrà un espai propi on s’hi podran trobar disponibles a la venda, llibres, partitures i discos relacionats amb el món de la gralla.

Podeu consultar més detalls sobre els actes del 18è Dia del Graller a Vilafranca.

Us hi esperem!

Compartir: