Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Febrer Líric a l'El Escorial

Des del proper dissabte 5 fins al 26 de febrer, Febrero Lírico torna al seu escenari original, el Real Coliseo de Carlos III de San Lorenzo de El Escorial, després de la restauració realitzada pel Govern regional i la seva reinauguració el passat mes de desembre. Febrero Lírico va deixar d'organitzar-se després de la quarta edició al 2008, (que tingué lloc al Teatro Auditorio de San Lorenzo de El Escorial) per a retornar aquest any 2011 al Real Coliseo de Carlos III.

[caption id="attachment_2912" align="alignleft" width="230" caption="© Docenotas"][/caption]

Sota el lema Lírica amorosa para noches de invierno la música barroca tornarà a aquest espai, pel que ja han passat, durant els darrers 30 anys, els millors intèrprets del barroc.

Obrirà el 5 de febrer, la formació Accademia del Piacere sota la direcció de Fahmi Alqhai amb el concert Per un bacio. La formació repetirà el 6 de febrer amb la proposta familiar Besos Barrocos.

El següent cap de setmana, el dia 12, serà el torn d'Ars Atlántica que interpretarà Solos divinos y humanos procedentes de manuscritos de los siglos XVII-XVIII. El seguirà Cantus Cölln al dissabte 19, amb madrigals d'amor de Heinrich Schütz i Claudio Monteverdi.

Tancarà el 26 de febrer Hippocampus, formació barroca consolidada del panorama nacional que, sota la direcció d'Alberto Martínez Molina i Raquel Andueza com a soprano, oferiran Cantates i sonatas del XVIII europeu de Vivaldi, Telemann, Haendel i Bach.

Compartir: