Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Libro de Oro de la Música en España 2010/2011

El Libro de Oro de la Música en España es un directori en el que es mostra la Història de les Institucions Musicals espanyoles explicada any per any. Editat per Orfeo Ediciones i subvencionat pel Ministeri de Cultura, compta amb onze volums publicats des de 1996 fins a l'actualitat, estant disponibles a la seva web les publicades des de l'any 2006/2007.

Segons la informació que proporcionen, aquesta col·lecció té com a objectiu servir d'instrument necessari i imprescindible tant al professional com al neòfit que s'apropa a la realitat i diversitat de la música espanyola i de les seves institucions per a, d'aquesta manera, contribuir a l'enriquiment del panorama cultural espanyol.

En aquest Libro de oro trobem les institucions musicals classificades en els següents grups:

Dins de cada classificació, trobem informació molt completa sobre les entitats que formen part d'elles: de les grans orquestres, orquestres juvenils, cors i bandes, les seves dades, cos directiu, història, curricula dels seus directors, enregistraments... També és una font d'informació d'auditoris i teatres de tot el territori espanyol, agencies amb els seus representats, concursos i festivals amb lloc de realització, dates, història, contacto...

Si busqueu informació de les institucions musicals de l'actualitat espanyola, no dubteu a consultar aquest Libro de Oro de la Música en España.

Compartir: