Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

La revista Sonograma estrena nova web

L'associació Webdemusica.org edita, des de l'any 2008, la revista electrònica de temàtica musical Sonograma, però ha estat  al 2010 quan ha fet la seva arrencada definitiva a Internet, amb l'estrena de la seva nova web www.sonograma.org, en la que podeu llegir ja el seu número de gener de 2011.

El perquè de l'existència de Webdemusica.org i de la seva revista Sonograma està clarament definit al seu web:

"Ofrecemos una mirada pedagógica sobre la cultura de la música y un espacio de encuentro de la creación musical. Impulsamos un proyecto musical y sonoro innovador, plurilingüe y diverso porque somos conscientes de la innegable necesidad de encontrar amplias formas de cooperación dentro de un marco de respeto a los bienes comunes y identitarios. [...]"

Por todo ello, nuestros objetivos se enmarcan dentro de un movimiento plural que acoge las nuevas generaciones de creadores y creadoras en el ámbito de la cultura musical.

Amb excel·lents continguts, tots els seus números comencen amb una extensa entrevista a importantes figures del panorama musical actual: intèrprets, compositore, directors d'orquestra... i incluouen interessants articles sobre musicología, estètica musical, noves tecnologies...

Interessants també, i molt actualitzats, són els tres suplements de discos, llibres i art i les cròniques de concerts que ofereix Sonograma.

Definitivament una revista per a desar a les teves adreces d'interès o sincronitzar al teu lector de RSS.

Compartir: