Materials de lloguer

Mestres Catalans Antics, vol.I

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Revisió musicològica:Josep Dolcet i Jordi Ribell
Instrumentació:S.S.T-2v.vadg.bc
Referència:AR05010

La colÀlecció Mestres Catalans Antics, neix amb la intenció de colÀlaborar a recuperar la memòria històrica del patrimoni musical documental (partitures) del nostre país, un patrimoni que, en ple segle XXI, roman en la seva major part desatès, oblidat i ignorat en els dipòsits documentals dels nostres arxius.

Catalunya és un dels pocs pa´sos europeus que encara desconeix la riquesa patrimonial dels seus fons musicals; una riquesa que ha pogut sobreviure malgrat les nombroses escomeses bèlÀliques que ha hagut de suportar en les quatre darreres centúries.

El fons musical de la parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar és, sense cap exageració, un dels més rics i valuosos de Catalunya, especialment pel que fa a la música del Barroc i del primer Classicisme (els segles XVII i XVIII).

En aquest camp només està superat per grans fons d’abast nacional, com els de la Biblioteca Nacional de Catalunya, l’arxiu de l’Abadia de Montserrat o el de l’Orfeó Català.

Actualment, un cop catalogat i digitalitzat el fons, ens pertoca superar aquesta fase de preservació i entrar en la de difusió i coneixement ple de les riqueses que conté.

Esperem que edicions de partitures com la present siguin el mitjà i l’estímul perquè aquest patrimoni, després de tres segles, es realitzi esdevenint realitat sonora, que és quan la música es materialitza plenament.

Demanar material
> Vols comprar la partitura general d'aquesta obra?

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!

Audio / Vídeo

Entrevista realitzada al Bernat Cabré, cap de producció de Tritó.

Vídeos

Compositor:
Obra: Mestres Catalans Antics, vol.I
Nom*:
Empresa / Orquestra:
País*:
Email*:
Telèfon:
Tipus de lloguer*:
Núm. de representacions*:
Comentaris:
*Camps necessaris
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods