Pepita Jiménez,  òpera en dos actes, de Isaac Albéniz
Pepita Jiménez, òpera en dos actes
-
Isaac Albéniz
Portada fictícia

Pepita Jiménez, òpera en dos actes

Isaac Albéniz (1860 - 1909) (bio autor)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Preu: 45,00

Disponibilitat: Immediata
Quantitat:

Afegir al cistell

Presentem la proposta editorial a càrrec de José de Eusebio realitzada des de la tercera edició de l’obra que va publicar l’editorial Breitkopf al 1904 que es conserva a la biblioteca de Catalunya i que es va estrenar al 1905. També va fer servir de material de consulta l’edició reducció de l’obra de la mateixa editorial Breitkopf.

"Amb Pepita Jiménez, Albéniz va intentar crear una òpera nacional espanyola combinant tres grans tendències que existien llavors en el teatre musical: l’ús d’elements folklòrics regionals, una pràctica derivada de la sarsuela; un lirisme puccinià, en el qual l’orquestra sovint reforça la veu; i, finalment, una sèrie d’innovacions musicals i dramàtiques d’influència wagneriana, com el continu comentari musical per part de l’orquestra amb freqüents referències musicals a llocs i personatges a manera de leitmotiv.

Encara que Albéniz va evitar qualsevol tipus de declaració política explícita, la inclusió en aquesta òpera nacional d’elements estilístics estrangers reflectia clarament la seva filosofia i convicció cosmopolita, segons la qual Espanya havia d’adoptar una actitud progressista, oberta a influències estrangeres. Tal com ho va formular ell mateix, els compositors espanyols havien de fer música española amb un accent universal.

El nacionalisme internacional d’Albéniz arribaria al seu punt culminant deu anys després amb la suite Iberia per a piano, el color i ambient de la qual estan tan marcats per l’impressionisme francès."

José de Eusebio

Pepita Jiménez, òpera en dos actes
Isaac Albéniz
Preu: 45,00 €
Afegir al cistell
Regalar

Molts clients ho compren així...

+
Also bought 1
Preu per als dos: 56,34 €
Afegir al cistell
Pepita Jiménez, òpera en dos actes de Isaac Albéniz 45,00 €
Disponibilitat: Immediata
Pepita Jiménez º de Juan Valera 11,34 €
Disponibilitat: 25 dies

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods