Integral per a veu i piano, de Isaac Albéniz
Integral per a veu i piano
-
Isaac Albéniz
Portada fictícia

Integral per a veu i piano

Isaac Albéniz (1860 - 1909) (bio autor)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Preu: 15,34

Disponibilitat: Immediata
Quantitat:

Afegir al cistell

La música pianística d’Albéniz ha eclipsat sovint la resta de la seva producció musical. En les seves cançons i lieder trobem peces molt diverses, que van des de la romança de saló fins a la cançó francesa impressionista, com també obres recitades amb acompanyament de piano. L’edició conjunta de totes aquestes obres -algunes d’elles no publicades fins ara- ofereix una panoràmica inèdita d’aquest autor.
Coincidint amb la commemoració del centenari de la mort d’Isaac Albéniz, l’editorial Tritó ha publicat una nova edició revisada i posada al dia de les totes les obres per a veu i piano d’aquest important compositor de l’època d’entre el Romanticisme i la nova música del segle XX.
Cal esperar que aquesta nova edició tingui el mateix èxit que va tenir la primera, apareguda ara ja fa més de deu anys, seguint la línia iniciada anteriorment amb la publicació d’una altra important integral, el de les cançons d’Enric Granados.
D’aquesta, en cal destacar la inclusió de les traduccions de les lletres originals a l’anglès, al català i al castellà, com també una transcripció fonètica realitzada per Oriol Gil Sanchis. A banda d’això, el musicòleg Jacinto Torres, un dels principals especialistes en aquest compositor, ha ampliat i actualitzat el seu extens estudi introductori amb les noves troballes en aquest camp.
El volum inclou cinc poemes de Bécquer per a recitant acompanyat de piano, juntament amb les versions posteriors que en va fer el mateix Albéniz per a cantant i piano. A banda, hi ha sis romances de saló en italià, quatre cançons sobre poemes francesos d’estètica modernista o simbolista, i el cos més important, les setze cançons sobre poemes del seu mecenes anglès Francis B. Money-Coutts.

Integral per a veu i piano
Isaac Albéniz
Preu: 15,34 €
Afegir al cistell
Regalar

Molts clients ho compren així...

+
Also bought 1
Preu per als dos: 25,74 €
Afegir al cistell
Integral per a veu i piano de Isaac Albéniz 15,34 €
Disponibilitat: Immediata
Hymn to the Infant Jesús. Arranjament per a ... de Isaac Albéniz, i altres 10,40 €
Disponibilitat: 15 dies

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods