El soldadet de plom

Emilio Aragón (1959 - )

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Preu: 10,83

Disponibilitat: Immediata
Quantitat:

Afegir al cistell

Coincidint amb el bicentenari del naixement de Hans Christian Andersen, Tritó va presentar el conte musical El soldadet de plom d’Emilio Aragón. Aquesta coneguda història d’amor entre un soldadet de plom i una ballarina va inspirar el compositor a fer-ne una lectura simfònica per a narrador i orquestra. La versió musical que presentem és un arranjament per a grup de cambra realitzat pel compositor Albert Guinovart. Acompanyada de la narració, aquí en la veu de l’actriu Anna Maria Barbany, la música descriu les aventures i desventures del soldat i la ballarina.
Narrat en català

Format:CD
Gènere:Orquestral
Època:Música del Romanticisme, Música del Segle XX
----
Compositor:Emilio Aragón (1959 - )
Intèrprets:Orquestra de Cadaqués
Emilio Aragón, director
Ana Maria Barbany; narradora
Núm. CDs:1
Any d'edició:2005
Segell discogràfic:Tritó
Referència:TD00024
Contingut:Coincidint amb el 200 aniversari del naixement de Hans Christian Andersen, Tritó es complau en presentar el conte musical El soldadet de plom d’Emilio Aragón, un dels grans clàssics infantils, en versió catalana.

Aquesta coneguda història d’amor entre un soldadet de plom i una ballarina va inspirar el compositor Emilio Aragón a fer una versió simfònica per a narrador i orquestra. La versió musical que aquí es presenta és un arranjament per a grup de cambra escrita pel compositor Albert Guinovart. Acompanyada de la veu de la narradora, l’actriu Anna Maria Barbany, la música descriu les ventures i desventures del soldat i la ballarina.

Albert Guinovart en va fer un arranjament per a grup de cambra per tal que l’obra pogués tenir una difusió més àmplia, i fos més atractiva per als nens. Aquesta nova versió és va estrenar a Girona el passat mes de juliol amb els mateixos intèrprets d’aquesta gravació, l’Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués. Un disc que és el segon que publica Aragón amb aquesta obra ja que l’any passat ja es va publicar la versió en castellà del mateix conte.

Amb aquest títol La Corxera Juganera, la colÀlecció de discos de contes musicals en català, arriba ja a la mitja dotzena i s’afegeix a En Pere i el llop, La història de Babar, Les Set Faules de La Fontaine, La capsa de joguines i Liliana, tots ells disponibles al web de Tritó.
El soldadet de plom
Emilio Aragón
Preu: 10,83 €
Afegir al cistell
Regalar

Molts clients ho compren així...

Also bought 0
+
Also bought 1
Preu per als dos: 21,66 €
Afegir al cistell
El soldadet de plom de Emilio Aragón 10,83 €
Disponibilitat: Immediata
La caixa de joguines de Claude Debussy 10,83 €
Disponibilitat: Immediata

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods