Art Song composer of Spain. An Encyclopedia

Suzanne Rhodes Draayer

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Preu: 54,53

Disponibilitat: 25 dies
Quantitat:

Afegir al cistell

Aquest volum descriu la riquesa de repertori vocal compost durant els sixlos XIX i XX per compositors espanyols. Más de 90 compositors són discutits en detall amb biografies completes, les descripcions i exemples de la literatura de la cançó, així com llistats complets d’obres teatrals, llibres, enregistraments, composicions instrumentals, i repertori vocal.

El treball s’obre amb una història completa d’Espanya i de l’escena política. Suzanne Rhodes Draayer examina la influencia del context històric amb la composició de la cançó i l’impacte en els compositors tals com Fernando Sor, Sebastián de Iradier, Federico García Lorca, Manuel de Falla, i molts altres. Draayer comenta la cançó espanyola i les seves diferents tipologies, les seves influència cançó popular, i els compositors de cada període. Començant amb Manuel García (n. 1775) i acabant amb Carmen Santiago de Mera (1917), Draayer inclou biografies dels compositors, una discussió i anàlisi de les cançons disponibles en format imprès en els EUA, i una llista completa de les cançons en solitari de cada compositor.

S’oferixen 175 exemples musicals de cançons, el que demostra una varietat de tècniques de composició i de configuració del text líric, i que ilÀlustra les característiques del orientalismo i del cante jondo, així com les influències del lied alemany i de la chanson francesa.

L’últim capítol presenta una llista dels compositors contemporanis i consideracions sobre les dificultats de la investigació de la música de les compositores. Completa amb un pròleg de Nico Castel, una bibliografia i altres índexs. Art Song Composers from Spain demostra la importància de la cançó espanyola com una part essencial de la formació vocal i repertori de concert.

Tema:Diccionaris i guies, Cançoners
Idioma:Anglès
----
EditorialNB
Any d'edició:2009
Any de publicació:2009
Núm. Pàgines:518
ISBN9780810863620
Referència:DL00693
Art Song composer of Spain. An Encyclopedia
Suzanne Rhodes Draayer
Preu: 54,53 €
Afegir al cistell
Regalar

Molts clients ho compren així...

Also bought 0
+
Also bought 1
Preu per als dos: 78,49 €
Afegir al cistell
Art Song composer of Spain. An Encyclopedia de Suzanne Rhodes Draayer 54,53 €
Disponibilitat: 25 dies
Obertura núm. 6 en Re major de Josep Pons 23,96 €
Disponibilitat: 3 dies

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods