EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
Can't view the graphics below? www.trito.es
 
5 de setembre del 2006
LA CORXERA JUGANERA: NOVA COL·LECCIÓ DISCOGRÀFICA DE CONTES INFANTILS
Nova col·lecció de Contes infantils musicats adreçats a nens de P3, P4, P5 i primer cicle d'educació primària amb la finalitat de tractar la narració d'una manera interdisciplinar, enriquint-la amb música, fent-la més atractiva per tots, més sensorial i sobretot creant un clima i ambient màgic que provoca un grau més alt d'atenció en els infants.
El soldadet de plom
Aquesta coneguda història d'amor entre un soldadet de plom i una ballarina va inspirar el compositor Emilio Aragón a fer una versió simfònica per a narrador i orquestra. La versió musical que aquí es presenta és un arranjament per a grup de cambra escrita pel compositor Albert Guinovart. Acompanyada de la veu de la narradora, l'actriu Anna Maria Barbany, la música descriu les ventures i desventures del soldat i la ballarina.
Pere i el llop
És el conte musical més popular de tota la història. Compost el 1936 per Sergei Prokofiev, ha estat traduït a totes les llengües i interpretat arreu del món. Des d'aleshores, és una de les eines més utilitzades per introduir de forma pedagògica els nens al coneixement dels instruments i la música en general.
Història de Babar
Escrita per Jean de Brunhoff i musicada pel compositor francès Francis Poulenc, la Història de Babar és un conte de referència obligada per a moltes generacions. Les aventures del petit elefant, la mort de la mare en mans del caçador, el descobriment de la ciutat, la vella senyora, els seus cosins Artur i Celest, i la coronació de Babar com a rei dels elefants formen part de les imatges de la nostra infància.
7 Faules de La Fontaine
Inclou les set faules més conegudes de Jean La Fontaine, musicades per Xavier Benguerel. De forma lúdica, la música anticipa o comenta el que diu el recitant. Els instruments subratllen les "situacions" que La Fontaine adjudica tan sàviament als seus "animals": el fagot il-lustra la sagacitat del Renard, l'oboè les terribles fiblades del Mosquit al pobre Lleó…
La caixa de joguines, conte musical per a nens
"Aquesta és la història d'una caixa de joguines, on fa molt i molt de temps vivien arraulits una nina ballarina i un soldadet de fusta. Als vespres, quan els nens dormien, la caixa s'obria i..."
Així comença aquesta obra que Debussy va compondre pensant en la seva filla Chou-Chou i en tots els nens del món.
Liliana, conte musical per a nens
Liliana, conte per a narrador i conjunt de cambra amb música de Salvador Brotons a partir d'una adaptació del text original d'Apel·les Mestres interpretat per l'actriu catalana Carme Pla i destacats solistes de l'Orquestra de Cadaqués.
Terms & conditions: We hope you enjoyed receiving this message. However, if you'd rather not not be notified of special offers or exclusive discounts from www.trito.es you can always opt-out.