Can't view the graphics below? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Llançament, i presentació de "Viratges" a Reus
Després de l'èxit de la presentació de Viratges el passat mes d'abril a Vilafranca, Canya d'Or farà la presentació oficial del disc a Reus, a la seva ciutat.

El concert tindrà lloc el diumenge dia 26 de maig a les 19:00 hores a l'emblemàtic Teatre Bartrina, i el preu de les entrades serà de 5€.

L'esdeveniment del concert coincidirà amb el llançament oficial de Viratges uns dies abans, concretament el dimarts 21, data a partir de la qual el disc ja estarà disponible a les principals botigues del país, també a les plataformes i botigues digitals, i com no, al web de Tritó.

Viratges

Tal com anuncia el títol, el disc proposa un gir cap a gèneres i estils musicals gens habituals en el món graller. El resultat és sorprenent i permet descobrir noves potencialitats a un instrument, la gralla, vinculat sovint al mateix tipus de repertori.

Les nou peces que conformen el disc transiten universos tan distants com el del bolero, la salsa, el mambo, la cúmbia, el vals musette, la música klezmer, les fanfàrries balcàniques o bé una ensalada del Renaixement. El disc inclou versions de peces popularitzades per grups com Kroke o Fanfaria Ciocarlia, i d'autors com Richard Galliano o Lluís Llach; i tot plegat servit amb uns esplèndids arranjaments realitzats per Josep Maria Mayol.

A banda de la formació clàssica de 3 gralles i percussió, Canya d'Or es fa acompanyar en aquest disc per un bon grapat d'amics i col·laboradors. Així, cal destacar les aportacions de Xavi Ciurans (cantant de Gertrudis), Xavier Lozano, Pere Olivé, Pere Romaní, Pep Coca, Pep Moliner, Albert Galcerà, Marc Riera, Lluc Casares, Laia Frigolé, Pablo Acosta i Carles Prat, entre d'altres.

Should you have any queries about our Privacy Policy you can contact us via email at info@trito.es. Terms & conditions: We hope you enjoyed receiving this message. However, if you'd rather not not be notified of special offers or exclusive discounts from www.trito.es you can always opt-out.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube