No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Noticies
Gianandrea Noseda dirigeix Brahms
Gianandrea Noseda dirigeix BrahmsL'Orquestra de Cadaqués presenta la integral de les Simfonies de Johannes Brahms, dirigides per Gianandrea Noseda, en un doble CD.

Aquest cicle simfònic, malgrat ser un dels menys extensos, és clau per comprendre el pas del classicisme al romanticisme i la música orquestral des del segle XIX fins avui.

La plantilla de l'ODC, menys àmplia del que és habitual per a aquest repertori, es converteix en un instrument de luxe en mans del director italià, que coneix cada matís de la partitura i treu el millor de cada instrumentista amb un esplèndid treball que aconsegueix així una interpretació magistral...

+ INFO
Albèniz per a guitarra
Isaac Albèniz és un dels músics més representatius de la música espanyola de tots els temps i tot i que mai escrigué res per a guitarra la seva música ha despertat l'interès dels guitarristes des del primer moment. Les primeres adaptacions de música d'Albèniz per a guitarra són pràcticament contemporànies a les versions originals per a piano, encara que sens dubte les més conegudes són les realitzades per Andrés Segovia.

Javier Riba realitza ara adaptacions d'algunes de les seves obres mestres, obres que s'han inclòs al CD La guitarra soñada, i que ara es publiquen per al gaudi de tots els amants de la guitarra...

+ INFO
Ramon Humet guanyador del Premi Ciutat de Tarragona
Ramon Humet guanyador del Premi Ciutat de TarragonaLa partitura Gagaku de Ramon Humet ha estat escollida guanyadora del XVI Premi Internacional de Composició Musical Ciutat de Tarragona. Així ho ha decidit el jurat després d'examinar les 32 partitures presentades al certamen en aquesta edició.
Aquest premi, organizat per l'Ajuntament de Tarragona i patrocinat per Repsol YPF i RNE està dotat de 12.000 euros.
Gagaku, de 12 minuts de durada, està dedicada amb gratitut i admiració al mestre Joan Guinjoan...

+ INFO

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube