EDITORIAL - DISCOGRÀFICA - DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
6 de març de 2008
FotoISAAC ALBÉNIZ, POÈMES D'AMOUR
Isaac Albéniz (1860-1909), gran protagonista de l' últim projecte discogràfic de l' Orquestra de Cadaqués, amb l' obra "Poèmes d'Amour",  una obra quasi oblidada del catàleg del genial compositor que ara recuperem gràcies a la feina de Tritó Edicions juntament amb José de Eusebio, que han realitzat l' edició de la partitura, a la venda a la nostra web i el material orquestral a disposición en lloguer, i de l' Orquestra de Cadaqués, que ha fet possible l'enregistrament discogràfic.

"Poèmes d'Amour" composta el 1892, és una obra per a recitador o rapsoda i conjunt de cambra...
FotoAGUSTÍ CHARLES AL FESTIVAL NOUS SONS.
Nous Sons, el festival de música contemporània més important de la ciutat de Barcelona, enguany dedicat a les músiques del Japó i el seu diàleg amb occident, també busca dur a primera línia la creació autòctona, aquest any centrada en les figures de tres compositors nascuts fa uns cinquanta anys: Benet Casablancas (Sabadell, 1956), Jep Nuix (Barcelona 1955-1998) i Agustí Charles (Manresa, 1960). Cadascun d'aquests compositors han trobat una personalíssim camí per a la composició, i han arribat a una important rellevància internacional.

Una de les visites més esperades del Festival ha estat protagonitzada per l' Arditti String Quartet...
TRITÓ A SHEET MUSIC PLUS
Des d'aquesta setmana, el catàleg de Tritó pot ser adquirit a Sheet Music Plus, el portal més important de venda de música per Internet als Estats Units. Amb aquest acord de distribució, el catàleg de la nostra editorial i discogràfica, ha aconseguit una important fita en la seva internacionalització.

http:www.sheetmusicplus.com
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.