EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
28 de setembre del 2007
TRITÓ participa a LIBER 07
La Fira Internacional del Llibre, LIBER, torna a Barcelona en aquesta XXV edició que s'esdevindrà del 3 al 5 d'octubre al pavelló 2 del recinte firal de Montjuïc. Per primera vegada, Tritó participarà en aquest esdeveniment amb un stand propi en qualitat d'editora de partitures, llibres de música i enregistraments sonors, però també com a distribuïdora de música catalana, espanyola i iberoamericana, un camp en el qual aspira a omplir un buit a nivell internacional.

Ateses les característiques d'aquesta fira, els productes exposats al stand estaran principalment en la línia de les obres de música històrica i de musicologia i, alhora el nostre personal estarà a la vostra disposició per tal de presentar-vos les darreres novetats de Tritó i d'Amalgama. Us volem comunicar, per altra banda, que les comandes realitzades a la fira gaudiran d'unes condicions econòmiques especials...

TRITÓ - DISTRIBUÏDORA DE MÚSICA CATALANA, ESPANYOLA I IBEROAMERICANA
Recinte Firal de Montjuïc 1, pavelló 2, nivell 0, stand F 594
Dates: 3 - 5 d'octubre del 2007
Horari: 10:00h B 19:00h
+INFO
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.