EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
13 de juny del 2007
FotoActivitats d'Hèctor Parra a l'IRCAM de París. estrena de Tentatives de réalité
Dins del festival-àgora "Utopia exotica", que organitza l'IRCAM al Centre Georges Pompidou de París, el 14 de juny Hèctor Parra estrenarà la seva darrera obra Tentatives de réalité, encarregada pel mateix IRCAM. Aquesta obra està escrita per a violoncel i música electrònica controlada per la captació de gest, i la seva interpretació anirà a càrrec del violoncel·lista Pierre Strauch, mentre que els responables de la realització informàtica musical de l'Ircam seran Thomas Goepfer i Benoît Meudic.
Tentatives de réalité forma part d'un dels actuals projectes més importants de l'Ircam, que cerca un canvi de paradigma en la interacció entre l'intèrpret i l'electrònica en viu, en el sentit d'establir una relació més orgànica, rica i estimulant per al músic.

Per altra banda, el passat dimarts 12 de juny "Le Jeune Ballet" del CNSMD de Lió (Lyon) escenificà el ballet L'aube assaillie, amb música d'Hèctor Parra també per a violoncel i electrònica, a l'Espace de projection de l'IRCAM de París. Aquesta és la tercera temporada que el Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Lió col·labora amb l'IRCAM, amb resultats molt positius. La coreografia de L'aube assaillie és de Frédéric Lescure i la música va anar a càrrec de la violoncel·lista Amandine Lefèvre.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.