EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
8 de juny del 2007
FotoObres de Jesús Torres a Madrid i Nova York
El proper dilluns dia 11 Jesús Torres estrenarà Manantial de luz, una obra per a piano i conjunt de cambra encarregada pel Centro para la Difusión de la Música Contemporánea. La interpretació anirà a càrrec del pianista Juan Carlos Garvayo -un intèrpret molt afí a l'estètica de l'autor- i del Ensemble Residencias, on s'integren, entre d'altres, membres del Trío Arbós i del grupo Neopercusión. L'esdeveniment tindrà lloc a l'espai A400, l'auditori del Museu Reina Sofia de Madrid, emmarcat dins del tercer concert del cicle "Residencias", que inclourà també obres de Katja Saariaho, Franco Donatoni i Magnus Lindberg.
L'obra de Torres està encapçalada pels versos d'Octavio Paz "Nada sino la luz. No hay nada sino la luz contra la luz". Un lema molt conseqüent amb l'autor d'una música rigorosa però que es caracteritza per la seva nitidesa i la seva expressivitat.

Per altra banda, el Plural Ensemble, dirigit per Fabian Paniselló, ha preparat un programa monogràfic dedicat a Jesús Torres i César Camarero. Les tres obres de Torres que inclou són Episodios, Fugace i la Fantasia per a clarinet i piano. Aquest programa s'oferirà el dia 10 de juny al Museu Thyssen de Madrid i, el dia 16, a la Mannes School of Music de Nova York.

Tots aquests concerts coincideixen amb la recent aparició d'un cd monogràfic dedicat a la música de cambra de Torres (Fundación Autor, SA01294) que ha estat molt elogiat per la crítica.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.