EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
16 d'abril del 2007
Estrena absoluta de "Variaciones in memoriam Gonzalo de Olavide", de David del Puerto
El proper 29 d'abril tindrà lloc l'estrena absoluta de Variaciones in memoriam Gonzalo de Olavide , de David del Puerto a l'Auditorio Nacional de Música de Madrid. Aquest encàrrec exprés serà interpretat per la mateixa de l'Orquesta Nacional de España, sota la batuta de Pablo González. Al mateix concert també s'hi podrà escoltar per primera vegada a càrrec de l'ONE una obra de Gonzalo de Olavide, desaparegut fa dos anys, i que va ser molt proper a David del Puerto, tant des del punt de vista artístic com afectiu. Aquestes dues obres de transició del s. XX al XXI seran interpretades al mateix concert juntament amb dues obres de transició del segles XVIII al XIX, el Concert per a flauta y orquesta núm. 1 de Mozart i la Simfonia núm. 2, en Re major, opus 36, de Beethoven.
Estrena absoluta d'"Hyperion II", de Jesús Rueda
Hyperión II de Jesús Rueda serà estrena absoluta en el concert que durà a terme l'OSCyL, Orquesta Sinfónica de Castilla y León, dirigida per Alejandro Posada, i que tindrà lloc a l'Auditori de Valladolid el proper 26 d'abril. Es tracta d'una obra a manera d'obertura, de fort contrast, amb dues seccions ben diferenciades. Hyperion II arriba sis anys després de l'estrena d'Hyperion.
FotoInaugurat l'Auditori de Valladolid "Miguel Delibes"
Finalment es va inaugurar el flamant Auditori de Música de Valladolid "Miguel Delibes" el darrer 11 d'abril. El dia següent es va inaugurar la temporada amb un concert en el transcurs del qual, entre altres obres, es va dur a terme l'estrena d'Apertura, del compositor castellanolleonès Santiago Lanchares, composta especialment per aquesta ocasió. L'Orquesta Sinfónica de Castilla y León, sota la batuta d'Alejandro Posada, n'és la formació resident i va ser l'encarregada de gaudir un esplèndid espai concebut per l'arquitecte Ricard Bofill, que s'afegeix a l'actual panorama d'auditoris d'Espanya.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.