EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
2 d'abril de 2007
FotoPublicat el primer disc monogràfic de Jesús Torres interpretat pel Trío Arbós
L'esperat primer disc monogràfic de música de cambra de Jesús Torres ja es pot trobar al web de Tritó. En aquest treball, interpretat pel prestigiós Trío Arbós, format per Juan Carlos Garvayo, piano, Miguel Borrego, violí, i José Miguél Gómez, violoncel, s'hi poden escoltar les següents obres: Trío, Memento, Glosa, Presencias, Chacona, Variaciones para violonchelo y piano, i Decem, totes elles compostes entre 2001 i 2006. L'editora és la Fundación Autor i Tritó el distribueix.
FotoGran èxit del concert conjunt de l'Orquestra de Cadaqués i l'Orquesta Sinfónica de Castilla y León i amb la interpretació de Xostakòvitx i Albéniz
L'Orquestra de Cadaqués juntament amb l'Orquesta Sinfónica de Castilla y León sota la batuta de Gianandrea Noseda van interpretar amb gran èxit Albéniz i Xostakòvitx a l'Auditorio Nacional de Música de Madrid el 28 de març i a Saragossa el 29 de març passat. Aquest projecte culminarà amb l'edició d'un disc amb la 4a Simfonia de Xostakòvitx que Tritó publicarà properament.

Un dels punts d'interès d'aquest projecte conjunt ha estat l'estrena absoluta de la nova orquestració del moviment Evocación de la Suite "Iberia" d'Isaac Albéniz a càrrec de Jesús Rueda, Premi Nacional de Música 2004 i compositor en residència de l'Orquestra de Cadaqués, que ja va dur a terme l'orquestració dels altres dos moviments, Lavapiés i Triana.

L'obra d'Albéniz es va poder escoltar al llarg de la primera part de cadascun de los concerts, interpretada en solitari per l'ODC, i a la segona part ambdues orquestres van interpretar conjuntament la Simfonia número 4 de Xostakòvitx.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.