EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
1 de març del 2007
L'Orquestra de Cadaqués i Marriner recuperen dues simfonies de Sor en la gira del 2 al 6 de març
Les partitures han estat publicades recentment per Tritó, que duu a terme la recuperació de l'obra oblidada d'un dels nostres compositors més importants de finals del segle XVIII-XIX.
De les tres simfonies que va compondre Ferran Sor durant els primers anys del 1800, l'única que ha estat interpretada als nostres dies és la tercera. Totes seran ara enregistrades per l'Orquestra de Cadaqués i Sir Neville Marriner per a un futur CD del segell Tritó, que ja ha publicat en partitura i CD tota l'obra per a piano a quatre mans de Ferran Sor.
FotoL'ORTVE interpreta la Simfonia núm. 1 "Boreas", de David del Puerto
La Simfonia núm. 1 "Boreas", del jove autor madrileny David del Puerto, serà interpretada l'1 i 2 de març al Teatro Monumental de Madrid a càrrec de l'Orquesta de la Radiotelevisión Española, sota la direcció de Dmitri Loos.
FotoAmb el segell Amalgama s'acaba de publicar el llibre Ximic, Jocs Tradicionals
Es tracta d'un singular recull de cançons per a infants adreçat tant al públic general com als pedagogs. És fruit tant de la dedicació per part de les seves autores a la docència dels infants i del coneixement de les necessitats lúdiques i educatives d'aquests. Constitueix una important tasca de recopilació de tonades i jocs procedents de la tradició oral en llengua catalana, i estan classificats en diferents capítols: jocs dansats, jocs amb i sense desplaçament, jocs amb elements.
Les seves autores, Maria Antònia Pujol i Montserrat Busqué, són mestres i professores de música i tenen una llarga trajectòria en l'ensenyament de la música.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.