EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
15 de febrer del 2007
Estrena absoluta de Benet Casablancas a Madrid
Per encàrrec exprés de l'ONE i interpretada per la mateixa Orquesta Nacional de España sota la batuta del seu titular, Josep Pons, Alter Klang, la composició més recent del sabadellenc Benet Casablancas es podrà escoltar a l'Auditorio Nacional de Madrid els propers 16, 17 i 18 de febrer.
Mestres Quadreny estrena "Les demoiselles d'Avignon" a l'Auditori de Barcelona
Aquesta obra del compositor català Josep Maria Mestres Quadreny és un encàrrec de l'OBC i s'estrena el dia 16 de febrer a l'Auditori a càrrec de la mateixa OBC sota la batuta d'Ernest Martínez Izquierdo. Es podrà escoltar fins el dia 18 a Barcelona i el mateix programa amb Les demoiselles d'Avignon serà interpretat el cap de setmana següent, els dies 24 i 25 de febrer, a l'Auditorio Nacional de Música de Madrid.
Tritó publica la partitura Sonata II, "Ketjak" per a piano, de Jesús Rueda
Dedicada al pianista indonesi Ananda Sukarlan, el compositor Jesús Rueda ha anomenat aquesta sonata amb un terme utilitzat a l'illa de Java que descriu les danses amb les que els seus habitants entren en trànsit com a mètode de purificació.
FotoBona acceptació al mercat del nou CD del Romanticisme francès: Fauré, Ravel i Bizet
Interpretat per Orquestra de Cadaqués sota la direcció de Gianandrea Noseda, Tritó va enregistrar aquest disc en directe a l'Auditori El Baluarte de Pamplona els dies 12 i 13 de gener del 2006. Hi podem trobar trobar la Pavana per a una infanta difunta, de Ravel; la Suite de Pelléas et Mélisande i la Pavana, de Fauré, així com la Simfonia en Do major de Bizet.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.