EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
31 de gener de 2007
Expectació per l'estrena absoluta de la Simfonia núm 3 "Luz", de Jesús Rueda
Encarregada per l'Orquesta Sinfónica del Principado de Asturias (OSPA), aquesta obra de Jesús Rueda serà estrenada el proper 8 de febrer al Teatro Jovellanos de Gijón, i el 9 de febrer també s'interpretarà a l'Auditorio Príncipe Felipe d'Oviedo, sota la direcció de Maximiano Valdés. Del mateix autor, el 5 de febrer a l'Auditorio Reina Sofía de Madrid es durà a terme l'estrena integral de les seves 5 Love Songs en versió de violoncel i piano, interpretades al violoncel per Rohan de Saram i Ananda Sukarlan al piano.
FotoPublicació de la partitura Trio per a piano, violí i violoncel, de Jesús Torres
Des de la seva estrena el juny del 2001 al Festival ContemporaneaMente de Lodi (Itàlia), el fascinant Trio per a piano, violí i violoncel de Jesús Torres (Saragossa, 1965) ha estat probablement una de les obres actuals que més assíduament ha figurat en els nostres programes de concert. En una primera audició, els escassos dotze minuts de duració d'aquest transcorren vertiginosament a través d'un virtuosisme individual i de conjunt veritablement irresistible. Es tracta d'un sol traç lluminós, que exposa de manera contundent una poètica personal de perfils refinats i visionaris. La partitura inclou les parts, que en faciliten la interpretació.
Ramon Humet rep el Premi Internacional de Composició Olivier Messiaen de l'Orquestra Simfònica de Montréal per l'obra Escenas de pájaros
El prestigiós premi canadenc atorgat a Ramon Humet consisteix, entre altres, en un encàrrec amb l'Orquestra Simfònica de Montréal, la difusió de l'obra per l'emissora de Radio Espace Musique, l'enregistrament amb Kent Nagano en CD, la interpretació amb l'Orquestra de Radio France i un encàrrec d'una obra per piano per part de l'ACDA (Association pour la Création et la Diffusion Artistique, París), al marge d'un important premi en metàl·lic. Aquesta mateixa obra ja havia estat premiada a casa nostra amb el Premi Reina Sofia.
A l'editorial, discogràfica i distribuïdora Tritó hi podem trobar les següents obres de Ramon Humet: Tres Nocturns (Tritó), Encanteris per a piano (Amalgama)
FotoPublicació sota el segell Amalgama de la partitura Tercer Ejercicio de Concierto de T. G. Coronel per a trompeta i piano, per Juan J. Colomer
Tomás García López (Coronel) va ser un excel•lent músic i pedagog per mèrits propis, i va ser professor del Conservatori de Madrid i membre fundador de l'Orquestra Arbós, que posteriorment es va convertir en l'Orquestra Simfònica de Madrid. El gruix de la seva obra està integrat per estudis i peces de caràcter didàctic que exploren les capacitats tècniques de l'instrument, de les quals aproximadament una desena són dedicades a aquesta formació de trompeta i piano.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.