EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
15 de gener del 2007
FotoPublicació de la partitura Sinfonía nº 1, "Boreas", de David del Puerto
Aquesta obra, encàrrec del Festival de Canarias 2005 per a la Finnish Radio Orchestra, ret homenatge tant a qui va fer l'encàrrec com a qui la va interpretar. El seu nom, Boreas -vent del nord- vol indicar tant al qui feia l'encàrrec com a l'intèrpret uns punts àlgids d'aquest viatge de nord a sud i que, més enllà d'això, no té cap intenció programàtica ni descriptiva. D'aproximadament 24 minuts de durada, es divideix en quatre moviments que s'encadenen sense solució de continuïtat i comparteixen un bon nombre d'elements comuns. Els quatre tenen una estructura ternària.
FotoPublicació de la partitura Circus, de Joan Chic
Circus és el primer títol que Tritó edita amb el segell Amalgama, tot just acabat d'adquirir per part d'aquesta editorial. Aquesta peça està inspirada en el món del circ i els inicis del setè art. Va ser escrita seguint una forma compositiva similar a la d'una màquina dadaista que s'atura en el temps com tota màquina inútil. Circus encapçala i sintetitza el sentit general del disc Cromos, el tercer CD del compositor i intèrpret Joan Chic (Lleida, 1967). Compositor, violinista i pedagog, és professor de violí, música de cambra i director del Taller de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Saragossa.
L'obra de Benet Casablancas a Madrid
L'obra The Dark Backward of Time, de Benet Casablancas, estrenada l'any 2006 per part de l'OBC, es torna a interpretar el proper 18 de gener a l'Auditorio Nacional de Madrid, a càrrec de la JONDE en totes dues ocasions, sota la direcció de Vasily Petrenko.
París acull la interpretació de Mirada, de David del Puerto, a càrrec de la guitarrista Caroline Delume
Aquesta obra del jove autor madrileny es podrà escoltar el proper 17 de gener a les 20.30h. a la Salle Cortot, 78 Rue Cardinet de París, juntament amb Meridies per a flauta i guitarra, del mateix autor, així també com altres obres de Jérôme Combier. La interpretació d'aquestes útimes anirà a càrrec de l'Ensemble Alternance.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.