EDITORIAL - DISCOGRÀFICA - DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
15 de desembre de 2006
FotoTritó publica el disc Viatge a la Lluna & L'arca de Noè
Aquests dos contes amb música de Xavier Montsalvatge van acompanyats dels respectius textos narrats que s'alternen amb la música. La lletra de Viatge a la Lluna va ser escrita per Josep M. Espinàs i en aquesta edició la podem escoltar amb les veus de David Planas i Cristina Cervià. L'arranjament és d'Albert Guinovart. Els textos de L'Arca de Noè són de David Nel·lo i estan interpretats per ell mateix.
Presentació del conte musical Viatge a la Lluna a l'Àmbit Cultural del Corte Inglés Portal de l'Àngel
Divendres 15 de desembre a les 18.30h. a l'Àmbit Cultural (Av. Portal de l'Àngel, 19-21, 6ª planta, Barcelona) l'actriu Cristina Cervià explicarà el conte Viatge a la Lluna amb la música del disc. A continuació es presentarà la col·lecció de discos de contes musicals La Corxera Juganera als pares i mares al mateix temps que els nens i nenes seran convidats a dibuixar.
L'entrada és lliure i l'activitat està recomanada a partir de 3 anys.
Presentació del conte musical L'arca de Noè a la llibreria Abacus Balmes
Dissabte 16 de desembre a les 18h. a l'espai infantil d'ABACUS (Balmes 163, Barcelona) l'escriptor David Nel·lo explicarà el conte L'arca de Noè amb la música del disc. A continuació es presentarà la col·lecció de discos de contes musicals La Corxera Juganera als pares i mares al mateix temps que els nens i nenes seran convidats a dibuixar. L'entrada és lliure i l'activitat està recomanada a partir de 3 anys.
Concert amb les Faules de La Fontaine a l'Auditori de Girona
El proper diumenge 17 de desembre a les 12h a l'Auditori de Girona es presentarà un espectacle familiar multimèdia en el qual es podrà escoltar l'obra que Xavier Benguerel va compondre per il·lustrar les populars faules de La Fontaine. La música serà interpretada per l'Ensemble de l'Orquestrade Cadaqués sota la direcció de Tobias Gossmann, amb la narració de Rosa Gàmiz i acompanyades per les animacions creades Pere Puig.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.