EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
6 d'octubre del 2006
Héctor Parra: Festival Musica de Strasbourg i estrena mundial a Berlin
Sota la direcció de Pascal Rophé –amb la qual inaugura el seu mandat com a Director musical de l'Orchestre Philarmonique de Liège–, el proper dissabte 7 d'octubre a les 20 hores al Palais des Fêtes es clausurarà el Festival Musica de Strasbourg amb un concert en el qual s'interpretaran obres d'Héctor Parra, Stockhausen i Schöllhorn. En aquesta ocasió Karst - Chroma II és l'obra per a orquestra que el mateix Festival va encarregar al jove autor català Héctor Parra, que publica la seva obra a l'editorial, discogràfica i distribuïdora catalana Tritó.

D'una altra banda, el proper 25 de novembre es durà a terme a l'Akademie der Künste (Acadèmia de les Arts) de Berlin l'estrena mundial de String Trio per a cordes i dispositiu electrònic, d'Héctor Parra (Barcelona 1976) a càrrec del Kammerensemble Neue Musik Berlin.
Es publiquen dues partitures per a orquestra de José María Sánchez-Verdú
Tritó acaba de publicar Abyad-Kamoon i Istikhbar, les dues darreres parts que completen el cicle Kitab Al-Alwan (Llibre dels colors) del jove compositor José M. Sánchez Verdú (Algeciras, 1968). L'any 2003 li va ser atorgat el Premio Nacional de Música i és un dels compositors contemporanis espanyols amb més projecció internacional.
Les dues primeres obres de la sèrie, Taqsim i Ahmar-Aswad, van ser estrenades l'any 2005.
Al catàleg de Tritó podem trobar dos CD d'aquest compositor: Arquitecturas de la ausencia i el disc col·lectiu Música de cámara actual, amb obres d'altres autors contemporanis.
FotoL'ORCAM interpreta la versió orquestrada per Jesús Rueda de Lavapiés, de la Suite Iberia d'Albéniz, en una gira per la Xina
Sota la direcció de Miguel Roa, l'Orquesta de la Comunidad Autónoma de Madrid, (ORCAM) durà a terme una gira per la Xina la segona meitat d'octubre d'enguany en el transcurs de la qual interpretarà la versió orquestrada per Jesús Rueda del fragment Lavapiés, de la suite Iberia, d'Isaac Albéniz. Els concerts tindran lloc el 17 a Bejing, el 20 a Shanghai i el 23 a Hong Kong.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.