EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
27 de setembre del 2006
David del Puerto s'acosta als joves pianistes
Tritó presenta tres noves obres de David del Puerto (1964), guardonat amb el Premio Nacional de Música 2005. Cuaderno para los niños (2005) és un conjunt de peces curtes per a petits pianistes, amb la intenció d'acostar la música contemporània als més joves. A Winter Suite i Dos preludios el compositor madrileny retorna al seu instrument, la guitarra. Les tres obres estan ja disponibles a la pàgina web de Tritó.
Gran expectació per les obres Jesús Torres i David del Puerto a la Biennale di Venezia
El 50 Festival Internazionale di Musica Contemporanea de la Biennale di Venezia ha programat dues obres dels respectius compositors de Tritó: d'una banda, el Concert per a acordió i orquestra, de Jesús Torres, i d'una altra banda, la Simfonia nº 2 Nusantara,de David del Puerto, estrenada per la Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid (ORCAM) el mes de maig d'enguany. El concert es durà a terme el dia 1 d'octubre a les 20 hores, al Teatre La Fenice, a càrrec de la mateixa Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid (ORCAM), sota la direcció de José Ramón Encinar.
Estrena mundial de Tres nocturns de Ramon Humet
El proper 4 d'octubre la Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid (ORCAM) estrenarà Tres nocturns de Ramon Humet a l'Auditorio Nacional de Madrid, sota la direcció de José Ramon Encinar. L'obra, escrita per a saxo soprano i orquestra, està inspirada en tres poemes d'autors anglesos del segle XIX. Es tracta de la primera obra del compositor català en el catàleg de Tritó.
El ballet Blancanieves, de Emilio Aragón, editat en DVD
La prestigiosa discogràfica alemanya Deutsche Grammophon ha editat un DVD amb el ballet Blancanieves del compositor madrileny Emilio Aragón. Sota la direcció del mateix compositor, la Bilbao Orkestra Sinfonikoa interpreta aquest ballet que compta amb la Primera Ballarina del Royal Ballet de Londres, Tamara Rojo, com a protagonista i que es va interpretar al Teatre Arriaga de Bilbao el 4 de novembre del 2005. El llibret del ballet així com també la coreografia són de Ricardo Cué, que també n'és el director artístic. Aquest DVD constitueix el primer número d'una col·lecció publicada per Planeta de Agostini titulada "Lo mejor del ballet".
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.