EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
27 de juny del 2006
FotoNOVETAT CD: Música vocal catalana i espanyola
L'última novetat discogràfica de Tritó és de música vocal. Es tracta del mític disc que la soprano Carmen Bustamante va enregistrar al costat del pianista Miguel Zanetti i que va merèixer l'Orphée d'Or de l'Académie Française du Disque Lyrique l'any 1976. Aquest enregistrament, fins ara inèdit en disc compacte, conté cançons catalanes i castellanes d'autors com ara Eduard Toldrà, Jesús Guridi, Frederic Mompou i Rodolfo Halffter.
FotoNOVETAT: Ttakun de Ramón Lazkano
Aquesta partitura va ser la peça que l'Orquestra de Cadaqués juntament amb el Centre per a la Difusió de la Música Contemporània, va encarregar al compositor donostiarra Ramón Lazkano per que formés part de la semifinal i la final del VIII Concurs de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués, celebrat el passat mes de maig. El terme "Ttakun" defineix en euskera el ritme constant que estableix un dels dos jugadors de txalaparta i que l'altre jugador desvirtua amb el seu "Herren" o ritme "que coixeja".
FotoCol legno presenta un disc catàleg amb música de Rueda
La discogràfica alemanya Col legno acaba d'editar un CD amb música de cambra del compositor Jesús Rueda. Juntament amb el disc, distribuït a preu rebaixat, s'adjunta també el catàleg 2006/07 del segell alemany de quasi 200 pàgines. En el CD s'inclouen 7 obres compostes per Rueda entre 1990 i 1997, entre les quals destaquen Bitácora i Ítaca. Els intèrprets són el pianista Ananda Sukarlan i el grup Proyecto Gerhard, dirigit per José de Eusebio.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.