EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
20 de juny del 2006
NOVETAT: Tritó reedita el disc d'Arriaga
El disc amb música de Juan Crisóstomo de Arriaga que l'Orquestra de Cadaqués, dirigida per Sir Neville Marriner, va gravar el gener del 1996, ha estat reeditat fa ben poc i ja es troba novament disponible a través de la nostra pàgina web. El contingut el formen dues obres: l'Obertura de Los esclavos felices i la Simfonia en re menor. Es tracta, a més, del primer CD que va enregistrar Tritó. Les partitures d'aquesta música, tant de l'obertura com de la simfonia, les trobareu també al catàleg de la nostra editorial.
FotoNova distribució del fons de catàleg d'AEDOM
La distribució de Tritó s'amplia gràcies a l'acord amb una nova editorial. En aquest cas es tracta de les publicacions de l'Associació Espanyola de Documentació Musical (AEDOM) amb seu a Madrid. Destaquen els exemplars dedicats a la Bibliografía Musical a Espanya, l'edició musical a la Península abans del 1936 i altres volums dedicats a instruments com l'orgue.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.