EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
31 de maig del 2006
Pablo González guanya el Concurs de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués
El director asturià Pablo González (Oviedo, 1975) ha estat el guanyador de la vuitena edició del Concurs Internacional de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués segons va anunciar el mestre Gennady Rozhdestvensky, president del jurat. El segon premi va ser per al britànic Justin Doyle.

El Primer Premi, concedit per unanimitat, està dotat amb 6.000 euros i una gira de tres anys de durada per dirigir 28 orquestres. En la prova final, celebrada a L'Auditori de Barcelona, els finalistes van dirigir obres de Mozart i Beethoven i una partitura encarregada per al concurs, Ttakun, del compositor Ramón Lazkano.

El Concurs de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués és bianual i està dirigit a directors menors de 35 anys. El prestigi i el nivell del certamen va augmentant a cada edició. Prova d'això és el nombre de sol·licituds rebudes aquest any: 182.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.