EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
26 de maig del 2006
Jesús Rueda estrena Pocket Paradise a Lisboa
El pròxim dimarts, 30 de maig, el Gran Auditori de la Fundació Gulbenkian de Lisboa acollirà l'estrena de l'última partitura del compositor Jesús Rueda. Es tracta de Pocket Paradise, una obra per a instruments de percussió que Rueda ha compost per encàrrec d'aquella fundació. Els intèrprets seran els membres del conjunt Drumming que dirigeix Miquel Bernat. Pocket Paradise no serà, però, l'única partitura de Rueda que soni aquell dia. També s'hi podrà escoltar Perpetuum Mobile, que serà l'obra que obrirà el concert.
FotoNOVETAT: Díptic per a 8 violoncels de Joan Guinjoan
Tritó ha publicat fa ben poc l'obra Díptic del compositor català Joan Guinjoan. Es tracta d'una partitura escrita per encàrrec dels "Rencontres d'Ensembles des Viloncelles de Beauvais" i estenada el 2002 a Beauvais. Composta en un sol moviment, Díptic és una obra molt elaborada que es mou entre l'atonalitat i la pantonalitat. Aquesta partitura s'afegeix a l'oratori In tribulatione mea invocavi Dominum, una altra de les obres de Guinjoan publicades per Tritó aquest 2006.
FotoTritó distribueix el segell discogràfic Almaviva
Continuant amb l'ampliació constant de l'oferta del nostre fons de catàleg i de distribució, ens alegra informar-los que Tritó distribueix des de fa poc un dels segells discogràfics que més han fet aquests últims anys per recuperar el patrimoni musical espanyol. Es tracta d'Almaviva, una discogràfica vinculada al Centro de Documentación Musical de Andalucía, que disposa d'interessants gravacions sobretot de compositors i obres vinculades amb aquella regió del sud d'Espanya.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.