EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
16 de maig del 2006
FotoNOVETAT: Unstable Surface d'Agustí Charles
Unstable Surface, partitura que Agustí Charles va dedicar al director Nacho de Paz i al seu conjunt Diabolus in Musica, és l'última obra d'aquest compositor editada per Tritó. Va ser estrenada l'abril del 2005 a Barcelona i consta d'un únic moviment on el timbre dels diferents instruments té un paper decisori, ja que és el que regeix l'evolució i el canvi harmònic de la peça. El títol aludeix a les sensacions acústiques que es produeixen en l'oient al llarg dels 10 minuts que dura la peça.
Tritó publicarà les principals partitures d'Arriaga
Coincidint amb el 200è aniversari del naixement del compositor bilbaí Juan Crisóstomo de Arriaga, la nostra editorial té prevista la publicació de les partitures més importants d'aquest músic durant els pròxims mesos. Així estem preparant noves edicions de la Simfonia en re, el Nonet, els tres quartets de cordes i l'Obertura opus 20. De la mateixa manera, hi ha prevista la reedició del disc que l'Orquestra de Cadaqués va enregistrar de la simfonia. Un CD que es va esgotar i que tornarà a estar disponible ben aviat.
Brotons & Mercadal a partir d'ara també a Tritó
Des del passat mes d'abril, Tritó és distribuïdora del fons de catàleg de Brotons & Mercadal. Aquesta segell editorial publica sobretot partitures del compositor català Salvador Brotons però també d'altres autors com ara Anna Cazurra, Joan i Ricard Lamote de Grignon i Manuel Oltra, entre altres.
Totes les partitures de música clàssica de Brotons & Mercadal ara també a Tritó.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.