EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
28 d'abril del 2006
FotoDavid del Puerto estrena la seva Simfonia núm. 2 "Nusantara"
L'esperada segona Simfonia per a piano solista i gran orquestra de David del Puerto (1964), titulada "Nusantara", s' estranarà el proper 9 de maig a la sala simfònica de l'Auditori Nacional de Música de Madrid, interpretada pel pianista indonesi Ananda Sukarlan i per l' Orquestra de la Comunitat de Madrid, sota la direcció de José Ramón Encinar. Es tracta d'un encàrrec de la Conselleria de Cultura i Esports de la Comunitat de Madrid. El flamant Premio Nacional de Música 2005 ha dedicat aquesta simfonia a les víctimes de la catàstrofe del "tsunami".
Èxit total de l' estrena a Holanda del seu Concert núm. 2 per a oboè de del Puerto
El passat 4 d'abril va tenir lloc l' estrena del Concert núm. 2 per a oboè de David del Puerto a la localitat holandesa de Tilburg, a càrrec del Nieuw Ensemble d'Amsterdam, dedicatari de l'obra. El concert també es va interpretar a Amsterdam obtenint un gran èxit de públic. Recentment, el 17 d'abril, el conjunt holandès va oferir l'obra al públic de Madrid, a on els assistents del Museo Reina Sofia van consolidar l' èxit de l'obra, així també com la crítica que hi va ser present:


".....Extraordinària música plena de vitalitat i de coses, que sap aprofitar pel seu llenguatge l'expressivitat més tradicional de l' instrument solista, que es divideix en parts que són signes formals sota els que es mou un discurs límpid i afirmatiu, com sempre ho és el de l' autor madrileny..."


Luis Suñén. El País, 20.04.06.
Continua l'excel•lent acollida del disc monogràfic dedicat a del Puerto "Boreas"
Boreas, el primer disc monogràfic dedicat a David del Puerto que Tritó va treure al mercat ara fa escassament dos mesos continua amb la seva magnífica acolliida entre el públic. El disc està integrat per obras compostes per Del Puerto entre el 1997 i el 2004. Així tenim Adagio (1997), Fantasía Primera (1998), Mito (1999), Fantasía Segunda (2000) i la citada Simfonia núm. 1 "Boreas""(2004). Música de qualitat enregistrada per orquestres de primer ordre entre les quals s'han de destacar la Simfònica de la Ràdio de Finlàndia, la JONDE, la Simfònica de RTVE o la Real Filharmonia de Galicia.
Us recordem que el disc es pot adquirir a la nostra pàgina web.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.