EDITORA · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
18 d'abril del 2006
L'Orquestra de l'Ile de France estrena l'última obra de Parra
El compositor català Hèctor Parra, que actualment viu a París, estrenarà el pròxim 23 d'abril l'obra Lumières Abyssales – Chroma I. Aquesta partitura és un encàrrec de l'Orchestre Nationale d'Ile de France que pren com a base Chroma, una obra del mateix Parra estrenada a Palma de Mallorca l'any 2004. L'estrena de la nova composició la dirigirà David Porcelijn i es farà a l'Espace Jacques Prévert dins del Festival Ile de Découvertes de Aulnay sous Bois.
El Fragmento de Orfeo de Jesús Rueda s'estrena a Espanya
El Teatro Albéniz de Madrid acollirà els pròxims 25 i 26 d'abril les primeres audicions a Espanya del Fragmento de Orfeo de Jesús Rueda, una obra estrenada a la Bienal de Venècial el passat mes d'octubre. Els solistes seran els mateixos que van participar a l'estrena italiana: Antonio Comas (tenor, Orfeo), Pilar Jurado (soprano, Eurídice) i Julián Elvira (flautes). Amb ells, l'Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid sota la direcció de Luca Pfaff. El Fragmento de Orfeo es basa en un llibret del mateix Rueda, a partir de les Metamorfosis d'Ovidi i les Geòrgiques de Virgili.
Es presenta a Barcelona el VII Cicle Nous Repertoris/Música XXI
Aquest divendres, 7 d'abril, s'ha presentat en roda de premsa la setena edició del Cicle Nous Repertoris/Música XXI, organitzat conjuntament pel GEMC (Gremi d'Editors Musicals de Catalunya) i Joventuts Musicals de Barcelona. Es tracta de set concerts que es faran a la Sala Mompou de l'SGAE, tots els dimarts a les 20 h, entre el 18 d'abril i el 30 de maig. El repertori d'aquests concerts està format íntegrament per música d'autors catalans.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.