EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
21 de març del 2006
Concert monogràfic amb música de Casablancas a Madrid
L'Auditori del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia acollirà el 27 de març a la tarda un concert monogràfic amb obres del compositor Benet Casablancas. Es tracta d'un concert organitzat pel CDMC (Centro para la Difusión de la Música Contemporánea) on hi sonaran les obres New Epigrams, Celebració. Scherzino o Petita música nocturna, entre altres. Els intèrprets seran els músics del conjunt Modus Novus dirigits per Santiago Serrate.
FotoL'OBC recupera una altra obertura de Ferran Sor
Si fa uns mesos era l'Obertura del ballet Cendrillon el que sonava a la temporada de l'OBC, ara l'orquestra catalana torna a programar una obertura del compositor barceloní Ferran Sor. Es tracta de La Elvira Portuguesa, un melodrama del 1804, escrit per Zavala i Zamora, del qual només s'ha conservat la música de Sor. Els concerts es faran els dies 24, 25, 26 i 28 de març a l'Auditori de Barcelona dirigits per Vasily Petrenko. La revisió de la partitura ha estat del musicòleg Josep Dolcet. Tritó té disponibles diverses obres orquestrals d'aquest compositor on destaquen especialment les Simfonies núm. 1, 2 i 3.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.