EDITORIAL · DISCOGRÀFICA · DISTRIBUÏDORA  
No pots veure les imatges? www.trito.es
 
3 de març del 2006
L'Orquestra de Cadaqués porta de gira la música dels Pla
L'Orquestra de Cadaqués comença dissabte una gira de concerts que portarà la música dels germans Pla a Saragossa, Barcelona i Madrid, respectivamente. Es tracta del Concert per a dues flautes i orquestra en Re Major fet conjuntament per Joan i Josep Pla i del Concert per a flauta, cordes i continu en Si bemoll Major de Manuel Pla. En el mateix programa hi sonarà també el Rèquiem de Mozart. El 4 i el 5 de març actuaran a l'Auditori de Saragossa, el 6 al Palau de la Música Catalana de Barcelona i el 8 a l'Església de Los Jerónimos de Madrid. Els concerts els dirigirà Sir Neville Marriner i comptarà amb els flautistes Jaime Martín i Júlia Gállego fent les parts solistes.
FotoNOVETAT CD: Valentina's Tango - Banda sonora original
La banda sonora de la pel•lícula nord-americana Valentina's Tango de Rogelio Lobato és la primera música de cinema que Tritó edita en CD. El compositor de la partitura és Albert Guinovart que ha participat en la gravació encarregant-se de les parts del piano i el teclat. En el disc hi han col•laborat també Olvido Lanza (violí), Marcelo Mercadante (bandoneó), Xavier Figuerola (saxo i clarinet) i Guillermo Prats (contrabaix i guitarra). Aquesta no és la primera banda sonora de Guinovart ja que anteriorment havia fet les músiques de pel•lícules com ara El llarg hivern o Els nens de Rússia, entre d'altres.
Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.