No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies: NOU CD DE LA COMPANYIA LAZZIGAGS
PUBLICACIÓ DEL CD "Tom Sawyer Detectiu" de la Companyia Lazzigags
Recull de les cançons de l'espectacle "Tom Sawyer detectiu" que, des del 20 de febrer i fins al 16 de març, es pot veure al Teatre Regina de Barcelona.

Música composta, orquestrada i dirigida per Marc Sambola.
LLetres de Lídia Linuesa.
Direcció de Miquel Agell."Mark Twain va escriure un total de quatre novel·les en què Tom Sawyer i Huckeberry Finn eren els protagonistes; "Tom Sawyer detectiu" n'és una de les més desconegudes. Per transportar-la a l'escenari, i al format de teatre musical, hem fet exactament el que pensem que hauria fet Twain: canviar alguna situació, algun personatge i, lògicament, afegir-hi totes les cançons. Però no hem tocat ni un pèl de la psicologia o de la personalitat de cap dels seus dos intrèpids protagonistes..." Companyia Lazzigags


Després dels musicals "Pippi Langstrump" i "Sherlock Holmes", Lazzigags presenta en CD l'adaptació d'un altre clàssic de la literatura infantil universal.

Si esteu interessats en rebre el CD, siusplau envieu les vostres dades a: proca@trito.es

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube