No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Nova col·lecció de recuperació de patrimoni musicològic: "Mestres Catalans Antics"
Nova col·lecció de recuperació de patrimoni musicològic: "Mestres Catalans Antics"
Darrerament hem estat treballant amb l'edició dels dos primers volums d'una sèrie de publicacions dedicades a la recuperació del patrimoni musical conservat als Arxius de Catalunya.

Aquests dos volums de Mestres Catalans Antics recullen música conservada a l'arxiu de l'església parroquial de Sant Pere de Canet de Mar del compositor Tomàs Milans i Goyadol (1672-1742).

Demà, dissabte 23 de novembre a les 21:00 hores, al Centre Parroquial de Canet de Mar, tindrà lloc la presentació de la col·lecció a càrrec dels musicòlegs Josep Dolcet, Josep Maria Gregori i Bernat Cabré.

L'acte comptarà a més amb la presència de l'alcalde, Sr Jesús Marín i Hernández i el regidor de cultura, el Sr Pere Xirau i Epàrrech.

A les 21:30 la Camerata Simfonia del s. XVIII realitzarà un concert a l'Església Parroquial de Sant Pere i Sant Pau.

Tenim previst fer una presentació de la col·lecció a Barcelona. Us mantindrem informats.

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube