No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Novetats
Guitarres i guitarrers. Dels gremis al Modernisme
Guitarres i guitarrers. Dels gremis al ModernismeA partir de la recerca de documents i instruments originals, que van des del segle XIII fins a la darreria del XIX, en aquest llibre hi trobareu una història de la guitarra catalana i dels artesans que la van construir, sempre emmarcada en la història del país...
La Guitarra Modernista
La Guitarra ModernistaLes obres seleccionades en aquest nou enregistrament pertanyen a un ampli període, de 1900 a 1957, i mostren la interacció de la modernitat i el nacionalisme amb deixos romàntics característics de l'època.
Emili Pujol (1886-1980), Joaquim Malats (1872-1912), Joan Manén (1883-1971), Robert Gerhard (1896-1970) i Joaquín Turina (1882-1949) parteixen, amb estils molt diferents, dels dictats de Felip Pedrell, figura fonamental per a comprendre aquest període de la música espanyola...
Isaac Albéniz: Transcripcions per a guitarra
La figura d'una guitarra impresa a la portada d'un disc o en un programa dirigeix la nostra imaginació, inconscientment o no, envers la música espanyola.
Aquest disc compleix perfectament aquests tòpics ja que si mirem els títols de les peces veurem que
es tracta d'un recorregut literal per la geografia musical espanyola.
La guitarra del segle XX a Catalunya
La guitarra del segle XX a CatalunyaAquest és un treball indispensable que recull obres dels compositors més actius a l'àmbit català i que han deixat emprempta al repertorio de la guitarra.
Peces per a guitarra
Peces per a guitarraToti Soler ha dedicat un número important d'obres a la guitarra però mai abans les havia arribat a publicar. Aquest és el primer recull d'obres d'aquet músic que reuneix en un estil únic i personal elements d'estils molt diversos.
Guitarra española
Aquesta és una edició facsímil del tractat de com tocar la guitarra de 5 cordes a l'estil rasgat  . El tractat original pot haver aparegut ja en 1596 i va ser reeditat en diversos formats a través dels segles XVII i XVIII. La present edició és un facsímil d'un exemplar a la Biblioteca Nacional, Madrid, imprès a Girona entre 1761 i 1766. Escrit en espanyol arcaic amb el  "Tractat Breu" d'Amat en català. Es proporciona un resum en Anglès .
La guitarra en Cataluña, 1769-1939
Aquest llibre s'assembla molt a uns "apunts" de facultat i té molt valor. ... La informació sobre el tema tractat és gran, és bona, és valuosa i, sobretot, és singular tenint en compte que es parla d'un instrument com la guitarra. Òbviament per a catalans i no catalans. RITMO, 1999
Obertura per a Il barbiere di Siviglia, versions per a guitarra
Obertura per a Il barbiere di Siviglia, versions per a guitarraAquesta publicació inclou una edició del 2007 de Josep María Mangado i tres versions en facsímil del segle XIX. La primera -versió de Pelegrí- va ser publicada originalment a Barcelona el 1819. La segona versió, anònima, es va publicar a Madrid per la impremta de Manuel Carrafa. La tercera versió, de Tomás Damaz, també procedeix de Madrid i fou publicada sobre el 1872 per Antonio Romero.

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube