No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Canya d'Or presenta el videoclip de la cançó oficial de Sant Pere de Reus, la "Cúmbia de la Festa Major".
El proper dilluns 24 de juny, Canya d'Or farà la presentació pública de la cançó i del videoclip de la Cúmbia de la Festa Major, després del Pregó, la primera Tronada i la Cercavila del Masclet, a dos quarts d'11 de la nit al Jardí de la Casa Rull (IMAC).

L'acte, que serà presentat i conduït per la periodista Elisabet Carnicé, comptarà amb la presència del grup, el qual interpretarà algunes peces.

La Cúmbia de la Festa Major és una creació de Xavier Ciurans i de Jaume Aguza, i arranjada per Josep Maria Mayol. La lletra està plena de referències a la Festa Major de Reus i als seus elements festius.

La peça està inclosa a Viratges, un treball discogràfic que presenta la gralla i el seu so més enllà de la seva funció tradicional. El videoclip de la cançó es va enregistrar el maig de 2013, amb la plaça del Mercadal com a escenari principal, i va comptar amb la participació dels Portadors dels Nanos de Reus i del Cos de bastoners de l'Orfeó Reusenc. Tot plegat ha servit per commemorar els 15 anys de Canya d'Or.

D'altra banda, en un acte simbòlic que va comptar amb la presència del regidor de Cultura i Joventut, Joaquim Sorio, Canya d'Or va lliurar el passat dia 19 de juny la "Cúmbia de la Festa Major", per tal que sigui la cançó oficial d'aquestes festes.
Inauguració del Festival d'estiu del "Auditorio de San Lorenzo del Escorial"
El Festival d'estiu de l'Escorial -en el qual TRITÓ Produccions col·abora des de l'any 2009- presenta la seva proposta per a aquesta temporada.

San Lorenzo del Escorial i la Serra madrilenya es converteixen en un gran escenari per a l'art i en un dels més atractius espais escènics a nivell europeu.

Del 22 de juny al 5 d'agost, música, lírica i dansa ocuparan l'escenari del Teatre Auditori de San Lorenzo de l'Escorial.
Els 16 espectacles d'aquesta edició ofereixen una programació de qualitat i per a tots els públics amb preus a partir de 10 euros i possibilitat de descomptes de fins al 50%.

Coincidint amb la presentació del Festival d'Estiu, al Teatre Auditori estrena nova web, amb nou disseny amb menús fàcilment navegables, major protagonisme de les imatges, àmplia connexió amb les xarxes socials i destacada visibilitat de les ofertes i descomptes.

Per celebrar-ho, des de la pàgina Facebook del Teatro Auditorio sortejaran una entrada doble per poder assistir a tots els espectacles del Festival.

Les entrades estan a la venda a internet a preus populars des de 10 euros i hi ha diferents opcions d'abonaments i descomptes.

22 de juny – NY Story: Pepe Rivero & Touch of Clazz + Dani Panullo Dancetheatre


28 de juny – Suite española: Rosa Torres-Pardo, piano + Rocío Márquez Limón, voz


29 de juny– La creación: Orquesta y Coro de RTVE


5 de juliol – Grandes voces: Mariella Devia, soprano + Giulio Zappa, piano


7 de juliol – Sinfonia nº 5: Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid


9 de juliol – Marta Graham Contemporary Dance


12 de juliol – Luigi Boccherini y la música ilustrada española: La Real Cámara


13 de juliol – From Bach to Radiohead: Ara Malikian Ensemble


20 de juliol – La gran música española para voz y piano: Elena Gragera (mezzosoprano) y Antón Cardó (piano)


21 de juliol – La voz de la tierra: Ensemble NeoArs


26 y 28 de juliol – La Traviata: Nueva producción del Festival de Verano de San Lorenzo de El Escorial y la Quincena Musical Donostiarra, el Baluarte de Pamplona, la ópera de Oviedo y el Gran Teatro de Córdoba


27 de juliol – Operazza: Jose Manuel Zapata


28 de juliol – Concierto Profesores Cursos Matisse: Orquesta Matisse y de los maestros solistas del XXXIII Curso Internacional de Música Matisse


2 de agost – JAYB- Bolero: Ballet Víctor Ullate Comunidad de Madrid


4 de agost – Hansel y Gretel: Compañía de teatro La Tartana


5 de agost – Cupaima. Chavela Vargas: Compañía Cecilia Gómez

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube