No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Descarrega la teva música des de la web de Tritó
Els més curiosos i que seguiu tots els nostres moviments, segurament us haureu adonat que hem implementat alguns canvis a la nostra pàgina web. Si us heu despistat us expliquem una mica en què consisteixen aquests canvis.

Hem introduït un reproductor (player) perquè pugueu escoltar els discos digitals directament a la web. Des del reproductor teniu accés a les diferents botigues digitals on podreu adquirir el disc en format digital en alta qualitat (WAV).

Tambe hi afegim un botó perquè trieu des de la botiga o plataforma des de la qual poder descarregar les nostres pistes d'àudio. A més de les botigues més populars com i Tunes, Amazon o Deezer trobareu moltes més disponibles per a tots els països del món.

Pensàvem que el nostre lloc web necessitava una banda sonora. Què millor que la música composta i interpretada pels nostres compositors i intèrprets?.

Per fi ho hem aconseguit! Volíem compartir amb vosaltres i convidar-vos a explorar el catàleg digital que tenim avui disponible.

D'aquí a poc esperem poder oferir promocions especials per als subscriptors al nostre full de novetats i per a tots els nostres amics incondicionals que contribueixen a difondre la feina que fem dia a dia.

Comenceu a gaudir ja de la música digital de Tritó!

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube