No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Coneixes el nostre canal de Youtube?
Coneixes el nostre canal de Youtube?No és cap novetat que TRITÓ disposi de canal de Youtube, però hem fet alguns canvis que volem compartir amb tu. El nostre canal et permet estar al dia de les nostres produccions, veure algunes de les millors interpretacions del nostre repertori, consultar material documental i compartir experiències amb nosaltres.
Algunes de les nostres seccions més visitades són la llista de produccions infantils, la de música escènica o la d'entrevistes i documentals.
Pots accedir directament al nostre canal des de la pàgina de Youtube o des de la pàgina de Tritó. Per accedir-hi des de Youtube i explorar les nostres llistes de reproducció, subscriure-t'hi, comentar coses o participar-hi d'alguna altra manera, només cal que ens busquis com a YouTube trito edicions i t'apareixerà en pantalla l'enllaç corresponent.
Des de la nostra web pots anar directament a la secció Audio/Vídeo i allà tindràs tots els continguts audiovisuals organitzats per data d'introducció. Cada vídeo està vinculat a totes les referències del catàleg amb les quals es relaciona, oferint informació contextual, de manera que si consultes una referència que disposa de contingut audiovisual associat apareixerà a la fitxa de descripció. També disposes d'un quadre publicitari a la dreta de la pàgina que et porta directament al canal.
Recentment alguns compositors, intèrprets i amics ens han facilitat continguts interessants per enriquir el nostre canal. Ens hem proposat d'incrementar cada setmana el nostre arxiu audiovisual per tal que tots els que ens visiteu pugueu fer-hi sempre descobertes.Et convidem a visitar-nos i t'animem a participar ja sigui amb els teus comentaris, compartint els vídeos que més t'agradin o, si ets músic i tens material audiovisual, pots proposar-nos d'incloure'l a les nostres llistes.
I ara deixem que comencis a explorar els nostre espai de vídeos i ens ajudis a millorar-lo.
Ramon Humet, compositor invitado del Palau de la Música Catalana
Era esperable que el Palau de la Música Catalana dedicase una temporada a uno de los compositores más activos y creativos de nuestro país.  La obra de Ramon Humet está marcando una tendencia; definiendo un estilo coherente a los tiempos que corren, caracterizado por las referencias a otras esferas culturales distanciadas cronológica y geográficamente y la búsqueda de nuevas dimensiones sonoras.

Ramon Humet gana adeptos año a año cautivando al auditorio con la creación de atmósferas inimitables que logran activar la percepción de aquellos a quienes la creación contemporánea no les es santo de su devoción. Lo críticos suelen hablar de su capacidad de equilibrar la técnica con la expresión, sin embargo, su obra está superando estas magnitudes.

El Palau de la Música comienza su temporada 2013-2014 con el estreno de una obra coral dedicada al Orfeó Català.  Son diversas las ocasiones de asistir  a alguno de los  conciertos del ciclo previstos de la temporada del Palau:

26 de diciembre: Obra coral (estreno). Orgeó Català. Jordi Vila i Casañas, director

12 de marzo: Pètals. Trío Kandinsky

20 de marzo: Conte de l'àvia (Sky disc) (estreno en España). Cor jove de l'Orfeó Català. Gerard Claret, director.

22 de marzo: Vent transparent. Orquestra Simfònica del Vallès. Enroco Onofri, direcor.

6 de mayo, Petit Palau: Escenes del bosc, quadern 5 (estreno en España). Alba Ventura (piano)

18 de mayo, Iglésia Sant Felip Neri de Barcelona: Dextera Domini. Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Josep Vila i Casañas (director)

3 de junio, Sala de conciertos del Palau de la Música: Cant d'amor a la vida (estreno en España) y Escenes d'ocells. Orquesta Sinfónica de Navarra. María Bayo (soprano), Ernest Martínez Izquierdo (director)

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube