No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Enric Granados: música vocal
Follet. Drama líric en tres actes
L'òpera Follet està basada en un relat del folklore bretó sobre un jove empès al suïcidi que es llança per un precipici per la fatalitat de l'amor (reminiscències de Tosca i fins i tot de l'Holandès errant). Granados començà a compondre aquesta obra el juliol de 1901...
Modernisme simfònic a Catalunya
A Barcelona, l'empenta cultural i econòmica catalana iniciada al 1888, impulsà la creació de la Societat Catalana de Concerts el 1892 i la convocatòria de premis per incentivar les creacions simfòniques dels compositors del país. les obres contingudes al disc són una mostra de tot aquest repertori.
Tonadillas en estilo antiguo
Tonadillas en estilo antiguoVan ser compostes a partir de textos de Fernando Periquet. En aquestes 10 cançons Granados intentava recrear l'ambient madrileny de finals del segle XVIII i principis del segle XIX, inspirat en les obres de Goya.
María del Carmen
Òpera en tres actes
Granados: Goyescas
Granados: GoyescasL'òpera Goyescas d'Enric Granados ha estat una obra desconeguda durant molts anys. L'editorial Tritó va encarregar al compositor Albert Guinovart la reorquestación de l'obra que es plasma en aquest disc. És fins al moment l'únic enregistrament disponible al mercat.
Goyescas, òpera en tres quadres
Goyescas, una de les òperes espanyoles més conegudes, es basa en una col·lecció de peces per a piano que evoquen l'ambient espanyol de finals del XVIII reflectit en les pintures de Goya.
Canciones amatorias
Canciones amatoriasLes "Canciones amatorias" van ser compostes a partir de textos del romancer espanyol. Van ser estrenades el 1913 per Conxita Badia i el mateix compositor al piano.
La maja de Goya (Tonadillas)
La maja de Goya (Tonadillas)Albert Guinovart va realitzar l'orquestració de quatre de les conegudes tonades d'Enrique Granados: El majo discreto, El majo tímido, La maja de Goya y el Tralalá y punteado. Aquesta edició és una d'aquestes orquestracions.

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube