No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Felliu gasull a l'Auditori Nacional de Madrid
Felliu gasull a l'Auditori Nacional de MadridAquesta tarda a l'Auditorio Nacional de Madrid hi haurà l'estrena mundial de Tonades per a veu, orquestra i guitarra.

L'obra consisteix en una col·lecció de set cançons camperoles catalanes, mallorquines i valencianes. El caràcter inconfusible del compositor, les seves ironia i picardia com també el seu enginy es palesen en aquestes set cançons curulles d'evocacions mediterrànies.

Gràcies a un tractament particular de la instrumentació, el compositor subratlla el component popular d'aquestes melodies.

Feliu Gasull aconsegueix una complicitat directa amb el seu públic sense caure en la previsibilitat. En una entrevista realitzada per a RTVE el compositor comentava: «Ens hem passat la vida d'esquena al sud, mirant Centreeuropa, i jo no volia perdre'm el que ens ofereix el sud que és una cosa brutal».

L'Orquestra Nacional de Espanya dirigida per Josep Pons, amb Feliu Gasull a la guitarra i la cantant Silvia Pérez Cruz —guardonada a la millor cançó dels Premis Goya 2013— seran els responsables de portar a terme els tres concerts programats per a aquest cap de setmana.

Les cites són avui divendres 1 i demà 2 de març a las 19:30 h., i el proper diumenge, 3 de març, a les 11:30 h. del matí.

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube