No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Premi Jesús Torres
JESUS TORRES, AUTOR DE LA CASA, REP EL PREMI NACIONAL DE MUSICA 2012. L'ENHORABONA !!!
JESUS TORRES, AUTOR DE LA CASA, REP EL PREMI NACIONAL DE MUSICA 2012. L'ENHORABONA !!!El compositor Jesús Torres acaba de ser reconegut amb el Premi Nacional de Música 2012 en la modalitat de Composició  que atorga el Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

Tots els qui formem l'equip de Tritó ens afegim a l'alegria del compositor i li enviem la nostra enhorabona.

El jurat ha concedit aquesta distinció al compositor Jesús Torres per la "seva fructífera trajectòria artística en què destaca de manera especial la seva última obra Apocalipsis, de 2011"; com també els "seus valors humans i la persistència en una proposta estètica independent".,

El jurat, presidit pel director general del Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), Miguel Ángel Recio Crespo ha estat integrat per Remedios Navarro, Silvia Márquez, Mercedes Zavala, María Luisa Manchado, Antonio Moral, Fernando Turina, Alberto Posadas (Premi Nacional de Música 2011 en Composició) i Pedro Gandía (Orquestra Barroca de Sevilla, Premi Nacional de Música 2011 en Interpretació). Antonio Garde, subdirector general de Música i Dansa del INAEM, ha actuat com a vicepresident.

La seva obra està publicada a l'editorial Tritó on també té publicats els tres discos: el monogràfic Sinfonia, Movimiento y Partita , el conjunt  Tres Sinfonías, amb obres de Jesús Rueda i David del Puerto (ambdós també guardonats amb el Premi Nacional de Musica) i Cadaques Conducting Competition (que inclou els encàrrecs estrenats amb motiu de la celebració del Concurs de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués).

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube