No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Fira ESMUC
V Fira de partitures a l'Escola Superior de Música de Catalunya
Demà 22 de novembre l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) obre les seves portes per commemorar el dia de Santa Cecília, patrona de la música, oferint als seus visitants l'oportunitat de trobar reunides en un únic espai les editorials musicals més importants de Catalunya.

És sens dubte una de les millors ocasions perquè els editors s'acostin als seus clients i puguin atendre millor als seus interessos i que, al mateix temps, els estudiants s'aproximin a l'immens i complex món editorial musical català.

TRITÓ, com cada any, i des de la primera edició el 2008, hi serà per posar a la vostra disposició les seves novetats discogràfiques i editorials. També hi seran presents Boileau, Clivis, Dinsic, Brotons & Mercadal i La mà de Guido.

Els assistents a la fira podran conèixer i conversar amb els editors, veure de més de prop la seva feina i, com no, aprofitar el descompte del 10% en les seves adquisicions.

Els visitants de la Fira podran gaudir, si ho desitgen, de les següents conferències:

• 12:00 hores "CEDRO: Solucions legals per millorar la qualitat de la docència a les escoles de música" à càrrec de Patrícia Riera (CEDRO Catalunya)

• 17:00 hores "L'ofici d'editor de música" a càrrec de Francesca Galofré (Dinsic).

La cita, 22 de novembre de 10:00 a 20:00 hs, vestíbul de l'ESMUC, C/ Padilla 155 (edifici L'Auditori)

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube