No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Estrena de Pepita Jiménez a Argentina
Pepita Jiménez argentina.
Dues són les versions que tenim al catàleg de TRITÓ de l'òpera Pepita Jiménez d'Isaac Albéniz. El llibret original en anglès és de Francis Money-Coutts basant-se en una novel·la de Juan Valera.

En la primera versió de la nostra casa, el seu editor, José de Eusebio, va fer servir principalment la tercera edició publicada el 1904 per la casa Breitkopf.

La segona versió de TRITÓ càrrec de Borja Mariño es va realitzar des de la segona edició de 1896 estrenada a Praga.

El proper 28 d'octubre, el Teatro Argentino de la Plata serà escenari de tres estrenes: acollirà l'estrena americana de l'obra, l'estrena mundial de la nostra segona edició i la primera presentació a Argentina d'una posada en escena de Calixto Bieito...

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube