No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Nova adreça de Tritó Edicions
Des d'aquesta mateixa setmana les oficines de Tritó Edicions s'ubiquen a una nova adreça:


C/Enamorats, 35-37, baixos
08013 Barcelona
La Tierra, en el Festival de Música de Canarias
El director Pedro Halffter presenta La Tierra de Jesús Rueda al Festival Internacional de Música de Canarias. L'obra, un dels moviments de la III simfonia Luz, va ser encarregada l'any 2006 al compositor per la Real Orquestra Sinfònica de Sevilla, i es va presentar, igual que en aquesta ocasió, al costat de la Suite Els Planetes de Holst, a la qual busca no tant completar com complementar.


+ INFO
Manantial de Luz, monogràfic de Jesús Torres
El Trio Arbós, juntament amb solistes internacionals com José Luis Estellés (clarinet), Juanjo Guillem (percussió), Cecile Daroux (flauta) i Paul Cortese (viola), ha enregistrat el seu segon disc compacte monogràfic del compositor Jesús Torres.

En aquest enregistrament, al costat de les obres per a trio -Trio i Decem- s'ofereixen versions de Manantial de luz, per a piano solista i ensemble, Poética, per a trio i clarinet, i Presencias, per a piano.

+ INFO
Hèctor Parra al Festival Ultraschall de Berlin
Ultraschall, festival de música contemporània que es celebra a Berlín entre els dies 22 i 31 de gener, té aquest any una presència destacada de música espanyola, amb compositors com Hèctor Parra, José Manuel López López, José Mª Sánchez Verdú, Elena Mendoza o Ramón Lazkano entre d' altres.

+ INFO

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube