No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Manuel Castillo: Integral per a orgue vol.2
Manuel Castillo: Integral per a orgue vol.2Aquest volum inclou les dues úniques obres que el mestre Castillo va dedicar a l'orgue durant la dècada dels seixanta del passat segle: Coral y diferencias (1967) i Sonata (1969).

Coral y diferencias, per a orgue i corda, es va escriure el 1967, al cap de deu anys de compondre la Suite para òrgano inclosa en el Volum I d'aquesta publicació. Consta de catorze variacions sobre un tema coral de creació pròpia.

Segueix...
La Guitarra Modernista: homenatge a l'instrument
La Guitarra Modernista: homenatge a l'instrumentLes obres seleccionades en aquest nou enregistrament pertanyen a un ampli període, de 1900 a 1957, i mostren la interacció de la modernitat i el nacionalisme amb deixos romàntics característics de l'època.

La guitarra va suposar per a aquests compositors l'exemplificació de l'esperit popular del que volien en essència a la seva música, remetent finalment a l'ideal de la guitarra flamenca. Emili Pujol, Joaquim Malats, Joan Manén, Robert Gerhard i Joaquín Turina parteixen, amb molt diferents estils, dels dictats de F. Pedrell, compositor i musicòleg fonamental per a comprendre aquest període de la música espanyola...

Segueix...
Humet i Casablancas al Japó amb el Trio Kandinsky
Benet Casablancas i Ramón Humet han protagonitzat la gira per Japó del Trio Kandinsky, celebrada el passat mes de desembre.
Benet Casablancas va realitzar una màster-class sobre la seva música en el Irino Institute for Music de Tòquio el dia 7 de desembre de 2009, a la qual va seguir el dia 8 una conferència i un concert sobre el tema de "L'humor en la música" en la seu de l'Institut Cervantes de Tòquio.

Segueix...
Four Darks in Red: Rothko i Casablancas
Four Darks in Red: Rothko i CasablancasL'any 2010 continua tenint una gran activitat per al compositor Benet Casablancas. En els propers dies la seva obra Alter Klang tornarà a ser interpretada, en aquest cas a Madrid per la ORCAM en l'Auditori Nacional de Música el proper 19 de gener.  Aquest mateix dia el programa de Radio Clásica Inventario de Inventores serà dedicat íntegrament a la seva persona.

Segueix...

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube